26 mei t/m 18 juni

Thriller Weken 2023

Op veler verzoek in 2023 weer extra veel aandacht voor het spannende boek tijdens de Thriller Weken! Vanaf de aftrap tijdens de Avond van het Spannende Boek op 25 mei tot en met Vaderdag op 18 juni.

Bestel t/m 8 februari op NBD Biblion

Spanning

Thriller Weken

De Thriller Weken is de opvolger van de Thriller Tiendaagse die lezercommunity Hebban.nl sinds 2015 negen keer organiseerde. Tijdens de Thriller Weken is er veel redactionele aandacht voor spannende boeken en hun schrijvers, met o.a. interviews, inspirerende lijstjes en de Thriller Top 10.

Mooie start: 25 mei De Avond van het Spannende Boek

Een thrillerfestival voor de echte fan met een bomvol programma waarin vele thrillerschrijvers hun opwachting maken. Ontmoet je favoriete auteurs tijdens de interviews of signeersessies. Tijdens de Nederlandse Thrillerprijzen reiken we de belangrijkste thrillerprijzen uit: de Hebban Thrillerprijs, de Gouden Strop, de Schaduwprijs, en de Goeken Prijs voor het beste spannende verhaal.

Online beeldmateriaal

Begin april ontvang je een toolkit met daarin beeldmateriaal voor de website, nieuwsbrieven en sociale media. Hierin vind je standaard beelden om de Thriller Weken onder de aandacht te brengen, maar ook een template om eigen boekentips te delen.

Direct na de bekendmaking van De Nederlandse Thrillerprijzen vind je hier ook een digitaal affiche met de winnende titels.

De Nederlandse Thrillerprijzen

Promotiemateriaal

Maak een feest van de Thriller Weken met deze materialen

Laat zien dat je meedoet met de Thriller Weken. Zo loopt geen lezer je deur voorbij! Bestel snel in NBD Biblion.

Bekijk alle materialen en prijzen in NBD Biblion

Pakket Compleet

ISBN 9789059658202

Spanning door je hele bibliotheek

Lees meer Lees minder