1 juni t/m 19 juni 2024

Thriller Weken 2024

Thrillers zijn razend populair op vakantie. Daarom staat 1 t/m 19 juni in het teken van spannende boeken. Thrillseekers halen hun hart op, want de beste spannende boeken vind je natuurlijk in de bibliotheek.

Bestel t/m 7 februari op NBD Biblion

Updates

Bekijk de (marketing)plannen voor de Thriller Weken

De spannendste weken van het jaar komen eraan: de Thriller Weken! Benieuwd wat er allemaal in de planning staat? In het overzicht vind je alles over de bekendmaking van de Hebban Thrillerprijs, de Thriller Top 10, een printadvertentie in de Vrij Nederland detective & thrillergids en nog veel meer!

Download de PDF

Ga voor succesvolle Thriller Weken met de Top 10 en de toolkit

Op 1 juni gaan de Thriller Weken van start! De Thriller Top 10 komt prominent naar voren in de campagne, dus zorg dat je deze boeken op voorraad hebt voor jouw leden. Je vindt de lijst in de Toolkit, samen met beelden voor sociale media, nieuwsbrieven, templates voor je eigen tips en meer. Zo heb je alle tools om de spannende boeken-fanaten te inspireren.

Ga naar de toolkit (Google Drive)

De Thriller Weken

Grijp hun aandacht en leg ze in de watten!

Thrillers zijn al jaren de meest uitgeleende boeken in de Nederlandse bibliotheken. En juni is de piekmaand. Grijp de aandacht van spanningzoekers en leg ze in de watten. Met de Thriller Top 10 en een gratis e-boek is dat een koud kunstje.

Thriller Top 10

Een comité van boekverkopers selecteert de Thriller Top 10. Deze bevat de spannendste thrillers, whodunits en andere pageturners. In maart maken we de Top 10 bekend, zodat jij er op tijd op in kunt spelen.

Het promotiepakket van de Thriller Weken bevat materialen voor de Top 10.

Geef een e-boek cadeau

Wat is er leuker dan een cadeautje waar je niets voor hoeft te doen? Bedank liefhebbers van het genre met een spannend e-boek: vijf nieuwe verhalen van Nederlandstalige thrillerauteurs. Van 1 t/m 19 juni te downloaden op Hebban.

Bestel het promotiepakket voor boekenleggers met downloadadres.

De Hebban Thrillerprijs

De beste thriller, een gouden lezerstip

Op 31 mei, aan de vooravond van de Thriller Weken, wordt de Hebban Thrillerprijs uitgereikt. Een lezersjury kiest het beste spannende boek van het afgelopen jaar. De winnende titel is een gouden tip voor jouw leden.

De Hebban Thrillerprijs 2023

Vorig jaar nam Gerrit Barendrecht de Hebban Thrillerprijs in ontvangst voor zijn historische thriller De Ripper connectie. Door de media-aandacht en het winnaarseffect zal er ook dit jaar weer veel vraag naar de winnende titel zijn.

Je ontvangt een digitaal affiche zodra de winnaar bekend is.

 

Lezersjury

Je klanten kunnen zich aanmelden voor de lezersjury! Neem het mee in je nieuwsbrief. Aanmelden kan t/m 28 januari op Hebban.nl.

 

 

Doe mee: geef spanningzoekers wat ze willen

✓   Ontvang thrillerliefhebbers vlak voor de zomervakantie

✓   Veel vraag naar Thriller Top 10 en winnaar Hebban Thrillerprijs

✓   Verras leden met een gratis e-boek vol spanning.

 

 

Promotiematerialen

Maak het spannend in je bibliotheek

Met de Thriller Weken smeed je het ijzer wanneer het heet is. Laat vlak voor de vakantie zien dat spanningzoekers bij jou moeten zijn. Met één promotiepakket heb je alles in huis. Bestel uiterlijk 7 februari bij NBD Biblion.

Bekijk alle materialen en prijzen in NBD Biblion

Pakket Compleet

ISBN 9789059656505

Alles wat je nodig hebt in één pakket

  • 2x A2 Affiche Thriller Weken
  • 2x a2 Affiche Thriller Top 10
  • Boekenlegger gratis eBook (set van 50 ex.)
  • Plafondhanger Thriller Weken