20 oktober t/m 17 november

NS Publieksprijs

De zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar strijden om de titel Boek van het Jaar 2021. De lezer stemt! Met het promotiemateriaal – en samen met NS, veel media-aandacht en de lezer zelf – maakt u van boeken het gesprek van de dag. Extra bezoekers gegarandeerd!

Bestel t/m 16 augustus bij NBD Biblion

Inzicht

Dat trekt publiek

U profiteert van de extra omzet

Met de NS Publieksprijs in uw bibliotheek zorgen de zes bestverkochte boeken opnieuw voor extra lezers. En niet alleen dat. U tipt leden met kwaliteit om uit te kiezen. Natuurlijk zet u ook de backlists van de genomineerde auteurs in het zonnetje.

Doet u mee om stemmen te werven? Dat garandeert veel media-aandacht en bezoek over de vloer. Stemmers maken bovendien kans op een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein.

✓  Lezers lenen graag wat veel gelezen wordt

✓  De Vooravond, Tijd voor MAX en M in 2020 goed voor 7,2 miljoen kijkers

✓  Online marketing en NS-mailing bereiken 500.000 lezers

Tijd voor lezen

Van de trein naar uw bibliotheek

Tijd voor lezen met NS

NS draagt lezen een warm hart toe, want lezen is een van de favoriete tijdsbestedingen in de trein. Terwijl je reist heb je tijd om heerlijk weg te duiken in een boek. Het beste boek volgens lezers wordt daarom bekroond met de NS Publieksprijs.

Van 20 oktober t/m 17 november roept NS honderdduizenden treinreizigers op om te stemmen op hun favoriete boek. Populair zijn ook de leesfragmenten van de mooiste boeken op het Instagramaccount van NS. Kijk ook eens op ns.nl/treinlezer. Dat brengt leden op de been!

Lezers zijn uw ambassadeurs

Lezers komen graag in actie om hun favoriete boek te steunen. De twintig lezers van de NS Publieksprijs Leesclub zorgen voor mond-totmondreclame die zich als een lopend vuurtje verspreidt. Daarnaast geeft de Leesclub een mooie inhoudelijke laag aan de NS Publieksprijs: zij profileert de genomineerde boeken als echte leestips en zorgt voor mooie (online) content die breed verspreid wordt via (sociale) media en nieuwsbrieven.

Vangt u de lezers op? Met het promotiemateriaal geeft u ze een warm welkom.

Campagnedata

NS Publieksprijs in uw agenda

Promotiematerialen

Zo doet u mee

Verkiezingen waren nog nooit zó overzichtelijk: met het promotiepakket en de miniboekjes profiteert u van extra bezoekers in uw bibliotheek. Laat weten dat u meedoet: u brengt lezers op ideeën!

NIEUW affiches roepen niet alleen op om te stemmen – het promotiemateriaal presenteert de nominaties vooral als leestip.

Pakket Basis

ISBN 978 90 5965 888 2

Met deze affiches maakt u van de kandidaten en de winnaar het gesprek van de dag.

Lees meer Lees minder

Miniboekjes

ISBN 978 90 5965 896 7

Uitdeelcadeautjes voor de zwevende kiezer – daar waarderen lezers u om! De leesfragmenten smaken naar meer en verwijzen direct naar de bibliotheek.

Lees meer Lees minder

Gratis mediakit

In aanloop naar de NS Publieksprijs ontvangt u een gratis mediakit met kant-en-klaar onlinebeeldmateriaal.

  • Digitaal affiche met de winnaar
  • Beeldmateriaal voor website, nieuwsbrief en sociale media
  • Boekomslagen
  • Vignetten ‘Genomineerd’ en ‘Winnaar’

Houd de wekelijkse CPNB-nieuwsbrief in de gaten.